Cacau: Pokazali smo karakter

Nakon sinoćnje pobjede nad našim nacionalnim timom

Cacau: Pokazali smo karakter

O. Lekić

U prijateljskom susretu igrranom sinoć u Frankfurtu domaća Njemačka je sasvim zasluženo pobijedila naš nacionalni tim, a u taboru Elfa nakon susreta vladalo je dobro raspoloženje.

Jedan od onih koji se nekoliko dana uoči Svjetskog prvenstva bore za svoju poziciju u prvoj momčadi, napadač Stuttgarta Cacau, za njemačke medije je rekao da je nakon sinoćnje pobjede nad BiH posebno zadovoljan jer su on i njegovi saigrači pokazali da imaju karakter.

"Borim se za svoje mjesto u momčadi. Drago mi je što smo pokazali karakter i što smo u drugom dijelu uspjeli preokrenuti rezultat. Očekivanja pred SP su velika. Ostalo je još nekoliko dana, a onda počinje zabava, " rekao je Cacau.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.