Čačić: Što prije zaboraviti čarobnu Francusku

Hrvatski selektor nakon eliminacije

Čačić: Što prije zaboraviti čarobnu Francusku

Edmir Škorić

Hrvatski selektor Ante Čačić bio je utučen nakon poraza od Portugala.

Imao je hrvatski tim ulogu favorita, bio bolji, ali je golom Quaresme u 117. ispao. Ostaje žal, posebno ako se zna kako su Hrvati igrali u grupnoj fazi.

"Portugal se odlučio igrati na kontre i polukontre s osam igrača iza lopte. Što je više utakmica odmicala, to smo bili opasniji. Napravili smo jednu grešku na utakmci i bili smo kažnjeni. To je čar nogometa. Što prije moramo zaboraviti čarobnu Francusku. Pokazali smo dobar nogomet. Idemo se što prije odmoriti i za mjesec dana gledamo prema Rusiji. Nije lako, imamo za čime žaliti. Bili smo dobri, bili smo bolja ekipa od Portugala", rekao je Čačić, dodavši:

"Nismo im dozvolili da nam puknu prema golu. Mi smo s druge strane promašili svoje šanse, nismo naplatili dominaciju. Dogodilo se što se dogodilo. Pjaca i Kalinić kad su ušli bilo je za očekivati da će nešto napraviti jer su bili svježi. To je hipotetsko pitanje na koje mi je teško odgovoriti".

"Vjerujem da ćemo naći snage unutarnje da se plasiramo na SP. Neće biti lako. Puno stvari nam ne ide na ruku, ali moramo smoći snage da se kvalificiramo u Rusiju. Moramo biti radosni, što smo skrenuli pozornost na sebe, što su svi živjeli uz reprezentaciju. Siguran sam da nam nemaju što zamjeriti", dodao je Čačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi