Čačić: To nisu navijači, već teroristi

Hrvatski selektor nakon meča

Čačić: To nisu navijači, već teroristi

Fudbalska reprezentacija Hrvatske remizirala je jučer protiv Češke Republike 2:2 u okviru drugog kola grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Hrvatski navijači napravili su veliki problem pred kraj meča nakon što su ubacili baklje na teren, a hrvatski selektor Ante Čačić bio je veoma ljut nakon meča.

On je rekao da taj incident nisu napravili navijači, već teroristi. 

"Dogodio se taj prekid na što nismo mogli utjecati. Ti se ljudi sada smješkaju u svojim foteljama, a mi se crvenimo. To je već viđeno u Milanu, nije to ništa novo. Iznenađujuće je da nitko nije reagirao, a ja sam siguran da će se moji igrači i dalje boriti", rekao je Čačić i dodao:

"To je teroristički čin! To nisu hrvatski navijači, već teroristi. Njih nema puno, od sedam do deset. Ne mogu vjerovati da se država s njima ne može uhvatiti u koštac".

Podsjetimo da Hrvatska posljednji meč grupne faze igra protiv reprezentacije Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi