Čađo: Košarci sam dala sve

Banjalučka košarkašica za SportSport.ba

Čađo: Košarci sam dala sve

Saša Čađo ponovo je obradovala sve Banjalučane, a ovaj put u grad na Vrbasu donijela je i medalju sa Olimpijskih igara. 

Košarkašica Srbije na Olimpijadi u Riju okitila se bronzanim odličjem, a svoje utiske sa najveće svjetske smotre sporta, kao i sa dočeka u Banjaluci, iznijela je u razgovoru za SportSport.ba 

"Znala sam da u Banjaluci imam veliku podršku, ali ovo ipak nisam očekivala. Doček je bio nestvaran i osjećala sam se jako srećnom. Nema ništa ljepše nego proslaviti medalju sa svojim Banjalučanima, odnosno ljudima koje neizmjerno voliš", izjavila je Čađo te dodala:

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da se upoznam sa najvećim sportistima svijeta i što sam uopšte bila dio olimpijskog tima Srbije. Pored sportskih aktivnosti, tu je bilo i nezaboravno druženje i svakako da će mi to ostati duboko urezano u pamćenje".

Reprezentativka Srbije veliku zahvalnost duguje i svojim najmilijima.

"Ovaj uspjeh nije samo plod mog rada, već i podrške cijele porodice. Bez nje sigurno ne bih uspjela u svemu ovome. Zbog toga sam neizmjerno zahvalna svojim roditeljima i sestrama, koji su uvijek bili uz mene". 

Za kraj, Saša je imala i poruku za mlade sportiste.

"Mladim sportistima bih poručila da nikada ne odustaju u svojim naumima. Rad i upornost uvijek isplivaju na površinu. Ja sam dala sportu svoje vrijeme, volju i srce, i trenutno živim svoj san".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi