Cahill: Trebali smo pobijediti 4:1

Cahill: Trebali smo pobijediti 4:1

Selektor Australije Pim Verbek zadovoljan je pobjedom protiv Srbije u posljednjem kolu prve faze SP, ali da je razočaran što ekipa nije prošla u osminu finala.

"Osjećanja su mi pomešana. Prikazali smo odličnu igru i došli do rezultata u utakmici, ali ne i do plasman u osminu finala što nam je bio plan", kazao je selektor Australije.

Strijelac prvog gola za Australiju Tim Cahill rekao je da je sretan što se njegov tim pobjedom oprostio od Mundijala.

"Ponosan sam što smo ovako odigrali na turniru, nismo imali sreće da prođemo. Ne mislim da je Srbija oštećena za penal, mislim da je trebalo da pobijedimo sa 4:1 i kvalifikujemo se za drugi krug", rekao je Cahill.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.