Caicedo namjestio na lakat Ter Stegena

Prljav start napadača Espanyola

Caicedo namjestio na lakat Ter Stegena

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra revanš utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Espanyola.

Aktuelni osvajač titule u ovom takmičenju ekipa Barcelone nakon prvog dijela utakmice vodi sa 1:0 protiv gradskog rivala, a jedini gol na utakmici postigao je Munir u 32. minuti.

Ipak, posljednjih nekoliko minuta utakmice obilježilo je dosta sukoba igrača dva tima. Prvo je na meti bio Messi kojeg su igrači Espanyola udarali kad su stigli, da bi u finišu utakmice napadač domaćih Caicedo 'nasrnuo' na Ter Stegena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemački golman je loptu izbio prema sredini igrališta, a onda ga je Caicedo 'namjestio' na lakat. Ter Stegen se žalio da mu je napadač Espanyola ovom prilikom izbio zub. Caicedo je zbog ovog poteza dobio žuti karton.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi