Čajić: Na ljeto sigurno napuštam Teplice

Odbio produžiti ugovor

Čajić: Na ljeto sigurno napuštam Teplice

Mladi Aldin Čajić narednog ljeta će napustiti Teplice. Iako je bilo govora da bi mogao dići sidro već ove zime, do toga ipak neće doći. 

Čajić će ugovor sa češkim klubom odraditi do kraja.

„Na ljeto mi ističe ugovor, i sigurno je da ću tada napustiti Teplice. Čelnici kluba nudili su mi produženje, ali ja na tu opciju nisam pristao zbog čega se nisam naigrao u jesnjem dijelu sezone,“ kaže Čajić, te dodaje:

„Nije mi lako kada znam da ću i proljetni dio sezone biti u drugom planu, ali sam se odlučio za odlazak i toga ću se držati do kraja. Bit ću strpljiv, a nadam se da će mi se strpljenje na kraju isplatiti. Već postoje klubovi koji se interesuju za moje usluge.“

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Najbolji igrač Teplica jesenas je bio Aidin Mahmutović. Neugodna povreda Tešnjaka je udaljila sa terena, a oporavak ide željenim tokom.

„Aidinov oporavak napreduje iz dana u dan. Nedostajat će nam u proljetnom dijelu, ali i on i mi se nadamo da bi se na teren mogao vratiti u posljednjim kola Gambrinus lige,“ zaključio je Čajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.