Čajić strijelac u remiju Teplica

Čajić strijelac u remiju Teplica

Mladi bh. internacionalac Aldin Čajić bio je strijelac za svoju ekipu Teplica u utakmici Tipsport Cupa protiv Libereca, koji je završio neriješeno 2:2.

Teplice su povele u 13. minuti golom Melunoviča, ali je Liberec do kraja prvog poluvremena uspio preokrenuti rezultat u svoju korist.

Prvo je Krivnek izjednačio ma 1:1 u 33. minuti, a onda je Nezmar u posljednjoj minuti prvog poluvremena uspio upotpunosti preokrenuti rezultat.

Trener Teplica Jiri Plisek odlučio je od početka drugog poluvremena u igru uvesti mladog bh. internacionalca Aldina Čajića, koji mu se odužio golom već u četvrtoj minuti nastavka za konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.