Čak se i Luka Dončić oglasio nakon plasmana Hrvatske u polufinale

Čestitao im na velikom uspjehu

Čak se i Luka Dončić oglasio nakon plasmana Hrvatske u polufinale

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sinoć se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva nakon pobjede protiv Rusije u meču četvrtfinala ovog takmičenja.

Hrvatska je uspjela da ostvari fantastičan rezultat plasmanom među četiri najbolje ekipe svijeta nakon pobjede protiv Rusije poslije penala. Čestitke za Vatrene stižu iz cijelog svijeta, a oglasio se i jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope, Luka Dončić.

Novi košarkaš Dallasa sinoć se oglasio nakon utakmice na svom Twitter profilu kako bi čestitao igračima Hrvatske plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. "Bravo susjedi", kratko je poručio Dončić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi