Vida otkrio: Evo slavimo uz muziku, pivo...

Strijelac gola večeras

Vida otkrio: Evo slavimo uz muziku, pivo...

Midhat Šljivak

Domagoj Vida pogodio je večeras iz igre i iz penala.

Nakon meča je istakao:

"Slavimo uz muziku, pivo, udramo po stolovima, pjevamo. Zaslužili smo ovu pobjedu, drago nam je da smo razveselili naciju", istakao je Vida uz dodatak.

"Kod nas nikad ne ide lako, ali počelo nam se vraćati za prijašnja prvenstva. Imali smo sve u svojim rukama, otišlo je na penale, ali bitno je da je Hrvatska u polufinalu", rekao je Vida, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Sve je nevažno, bitno je da Hrvati slave u lijepoj našoj. Mi ćemo i dalje prolijevati krv, znoj i suze. Vjerujemo u odlazak u finale. Imamo potencijal snagu, neće biti lagano".

Top Komentari

Svojprisebi
Vido pijanduro jesi me zajeba mislio sam da ces fulat penal :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti