Čakić sinoć operisan u Ljubljani

Nakon tri mjeseca od povrede

Čakić sinoć operisan u Ljubljani

Adnan Beganović

Rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i formalno još uvijek igrač RK Bosna, Amir Čakić, sinoć je u Ljubljani podvrgnut operaciji desnog ramena.

Bh. rukometni reprezentativac desno rame povrijedio je prije gotovo tri mjeseca u utakmici Lige prvaka u kojoj je njegova Bosna pretrpjela poraz od Barcelone.

"Sve je prošlo u najboljem redu. Doktor je prezadovoljan i prve prognoze govore da ću za dva mjeseca početi sa laganim treninzima. Do tada ću svakodnevno ići na terapije", za SportSport.ba govori bh. reprezentativac Amir Čakić.

"Veliku zahvalnost dugujem Rukometnom savezu BiH i generalnom sekretaru Smaji Karačiću jer bez njegovog angažmana najvjerovatnije ne bih još bio operisan. Iza mene je težak period, no vratit ću se još bolji. Najbitnije je da mi karijera nije ugrožena. Svjestan sam da mi predstoji mnogo rada kako bih se oporavio, no uvjeren sam da ću ponovo biti onaj stari", dodao je Čakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije