Cakir sudi u Madridu, Skomina u Rimu

Revanš susreti polufinala Lige prvaka

Cakir sudi u Madridu, Skomina u Rimu

U utorak i srijedu su na rasporedu revanš mečevi polufinala Lige prvaka u kojim se sastaju Real Madrid i Bayern Munchen, te Roma i Liverpool.

UEFA je odredila suce koji će dijeliti pravdu na utakmicama koje će odlučiti finaliste Lige prvaka, a čast da se nađe na centru stadiona Santiago Bernabeu pripala je Cuneytu Cakiru iz Turske.

Meč Rome i Liverpoola na Olimpicu sudit će Slovenac Damir Skomina.

Real i Bayern će snage odmjeriti sutra (1. maj), a dan kasnije je na rasporedu duel Rome i Liverpoola. Podsjetimo, pred revanš susrete u boljim pozicijama su Real i Liverpool, koji su u prvim duelima slavili sa 2:1, odnosno 5:2.

Top Komentari

rifresh
na opšte zadovoljstvo saše vugdalica i adisa hadžića koji ce imati cast da prenose i komentarisu utakmicu koju bude sudio Skovina
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi