Otkriven zanimljiv razgovor Messija i sudije Damira Skomine
Messi je u meču sa Chelseajem postigao dva gola i stigao je do brojke od 100. golova u Ligi prvaka (Foto: EPA)

ESPN prikazao fotografije

Otkriven zanimljiv razgovor Messija i sudije Damira Skomine

Midhat Šljivak

Na krilima Lionela Messija Barcelona je u srijedu navečer lagano pobijedila Chelsea sa 3:0, te je ostvarila plasman među osam najboljih timova Lige prvaka.

Argentinac je u ovom duelu bio nezaustavljiv po igrače londonskog tima, ali je bez obzira na sigurno vodstvo imao nekoliko primjedbi na suđenje Slovenca Damira Skomine.

Slovenački sudija je odlučio da utiša Messija koji je protestvovao ne jednu odluku:

"Leo, tiše malo", rekao je Skomina Messiju, a argentinskoj zvijezdi se njegov ton nije dopao:

"Ne obraćaj mi se na takav način. Nisam te omalovažavao", uzvratio je Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Duel sudije sa zvijezdom Barcelone desio se tokom prvog poluvremena, a na kraju je Barca upisala sigurnu pobjedu od 3:0.

Top Komentari

Harisss
Neznam zasto, ali Messi kao pojava na terenu mi se nikad nije svidjao. Bilo bibezobrazno osporavati njegov ucinak i sve sto je dosad postigao u karijeri. Ali ima ono nesto a neznam sta sto ga cini nekompletnim. Npr. kad ga poredim Maradonom, covjek je uzivao u svakom potezu, nacin kako se otkrivao, kretao itd. Messi mi se ponekad cini kao igracka koju navijes i pustis a ona ide samo pravo i ne gleda ni lijevo ni desno.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti