Calderon: Ronaldo će teško promijeniti odluku
Foto: EPA

Bivši predsjednik Real Madrida

Calderon: Ronaldo će teško promijeniti odluku

S. Bošković

Cristiano Ronaldo izrazio je želju da napusti ekipu Real Madrida, a po pitanju toga se i izrazio bivši predsjednik Kraljeva Ramon Calderon. 

Jedan od najboljih igrača svijeta želi da ode iz Real Madrida zbog problema s porezom, a također nije zadovoljan tretmanom koje ima kod španjolskih vlasti. 

"Možda je samo nervozan. Možda je nešto što je rekao u trenutku ljutnje. On je bio sretan ovdje, pomogao nam je da osvojimo tri titule Lige prvaka u posljednje četiri sezone, te se nadam da će ostati", rekao je Calderon, koji je 2009. godine doveo Ronalda u Real Madrid iz Manchester Uniteda, te dodao: 

"Ali ako je odlučio da ide, onda će tu odluku biti teško promijeniti. On zna šta hoće. Ako ode, neće ići u Kinu ili na Bliski Istok. Otići će u neki veliki klub gdje će moći osvajati titule", zaključio je bivši predsjednik tima sa Santiago Bernabeua. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi