Camara i Boya pojačali Partizan

Partizan doveo nova pojačanja

Camara i Boya pojačali Partizan

Pred utakmice grupne faze Lige prvaka uprava beogradskog Partizana je u svoje redove dovela tri velika pojačanja. Nakon reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, stigli su još vezista Mohamed Camara iz Helsinkija i napadač Pierre Boya iz Grenoblea.

"Sretan sam što sam u Beogradu. Mnogo toga lijepog sam čuo o ovom gradu. Mislim da sam napravio dobar potez dolaskom u Partizan. Vjerujem da je učešće u Ligi šampiona izazov za svakog fudbalera", rekao je Camara na predstavljanju.

Mohamed Camara je reprezentativac Siera Leonea, igra na poziciji igrača sredine terena, krasi ga odličan pregled igre i od njega trener Partizana Aleksandar Stanojević očekuje da bude veliko pojačanje. Drugo pojačanje je ustvari povratnik. Kamerunac Boya je prije dvije sezone napustio Partizan, a sada se ponovo vratio u klub iz Humske.

"Onaj Partizan i ovaj današnji puno se razlikuju. Ima puno novih igrača, Partizan sada igra drugačije, jednostavno, mnogo toga se promijenilo. Ali, jednostavno, meni se sviđa ovaj klub, grad u kome sam proveo lijepe trenutke", rekao je Boya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije