Can: Liverpool može osvojiti titulu

Tvrdi njemački fudbaler

Can: Liverpool može osvojiti titulu

Emre Can je u razgovoru za njemački Kicker izjavio da njegov Liverpool naredne sezone može osvojiti naslov prvaka Engleske, 

Liverpool se titulom prvaka Engleske nije okitio od osnivanja Premier lige 1992. godine, a posljednji put na Anfieldu se slavilo prije čak 25 godina. 

"Možemo se boriti za titulu i vjerujem da ćemo biti veoma blizu. Ne bih želio da stavljam pritisak na ekipu, ali i na sebe, pošto me mnogo vide kao nasljednika Stevena Gerrarda. On je sjajan igrač, mnogo je dao klubu, ali želim da izgradim svoje ime", kazao je Can. 

Podsjećamo, Can je u redove Liverpoola dospio prošle godine iz Bayer Leverkusena. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.