Candreva: Eliminacija boli i ovo je veliko razočarenje za navijače
EPA

Tvrdi igrač Intera poslije poraza od Milana

Candreva: Eliminacija boli i ovo je veliko razočarenje za navijače

Eldar Ganibegović

Antonio Candreva priznaje da je moral u ekipi u ovom trenutku veoma nizak, nakon što je Inter poražen od Milana u četvrtfinalu Kupa Italije.

Četvrtfinalni meč između ove dvije ekipe otišao je u produžetke i odlučen je golom Patricka Cutronea.

"Eliminacija boli, jer smo htjeli da prođemo i ovo je veliko razočarenje za navijače", rekao je Candreva za Rai Sport.

"Imali smo svoje šanse za pogodak i sa malo sreće smo mogli preuzeti vodstvo."

Inter je sa ovim porazom stigao do svog trećeg zaredom.

"Nedostaje nam malo sreće. Posljednja dva poraza su bila bolna, budući da smo u drugom dijelu meča protiv Unidesea igrali dobro, dok protiv Sassuola nismo iskoristili svoje šanse. Sada se moramo fokusirati na Lazio, jer to veoma važna utakmica za nas."

"Moraj je u ovom momentu veoma nizak, jer smo imali namjeru da idemo do kraja u ovome takmičenju. Od sutra, moramo da se vratimo na pravi put i ujedinimo kao grupa", dodao je igrač Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti