Caniggia: Danas vlada samo jedan, danas vlada Messi

Maradona, Di Stefano, Messi...

Caniggia: Danas vlada samo jedan, danas vlada Messi

Edmir Škorić

I argentinska nogometna legenda, 45-godišnji Claudio Caniggia, odlučila je prokomentirati današnja zbivanja u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Caniggia je svojevremeno, tamo krajem osamdesetih i tokom devedesetih godina, bio ponajbolji Argentinac u nogometu. Bio je rame uz rame s Maradonom, Batistuom, Redondom... 

 

"Ponosni sam Argentinac i to zato što mogu s velikom sigurnošću reći da su tri argentinska nogometaša među pet ili šest najboljih na svijetu. Jedan je Di Stefano, drugi Maradona s kojim sam igrao, a treći je Messi", izjavio je Caniggia uz dodatak:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ovo je era u kojoj vlada samo jedan - Messi. To je valjda svima jasno, svima koji su imalo objektivni. Zbog njega Argentinci vjeruju u uspjeh na SP-u u Brazilu za dvije godine."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije