Cannavaro iz Kine: Mogu slobodno putovati, život se vraća u normalu

Trener Guangzhou Evergrandea

Cannavaro iz Kine: Mogu slobodno putovati, život se vraća u normalu

Nekada sjajni italijanski fudbaler Fabio Cannavaro već odavno za život zarađuje u dalekoj Kini.

Cannavaro je u Kini proveo i period od izbijanja pandemije novog koronavirusa do danas s obzirom da obnaša funkciju trenera damošnjeg Guangzhou Evergrandea.

Upravo iz Kine je i krenula danas globalna pandemija virusa. Ipak, u Kini se situacija polako, ali sigurno normalizujue, pa Cannavaro poručuje da to daje nadu svima - posebno njegovoj Italiji koja je i dalje u teškoj situaciji.

"Karantin je završen za mene. Ovaj dokument mi dozvoljava da slobodno putujem po Kini", rekao je 46-godišnji Cannavaro i pokazao dokument na snimku objavljenom na Instagramu.

"Jutros sam išao u kupovinu, išao sam do banke i na ručak. Ljudi su još uvijek oprezni, mjere temperaturu i izlaze sa maskama i rukavicama", istakao je Cannavaro, pa dodao:

"Još uvijek se puno pažnje pridaje virusu, ali život se vraća u normalu, tako da nam to daje nadu i za Italiju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi