Cannavaro potpisao za Al Ahli

Cannavaro potpisao za Al Ahli

Najbolji igrač prošlog svjetskog prvenstva Fabio Cannavaro napustio je Juventus, sa kojim mu je istekao ugovor, i karijeru će nastaviti u redovima kluba Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

"Objavljujemo kako smo potpisali ugovor sa pobjednikom Svjetskog prvenstva 2006. godine Fabiom Cannavarom. Ovaj transfer je jedan od najvažnjih za nas, jer se radi o igraču velikog iskustva i kvalitete, koji je također vođa na terenu i Italiju je vodio do naslova prvaka svijeta." rekao je predsjednik odbora direktora Al Ahlija, Abdullah Al Nabooda.

Nakon potpisivanja ugovora Cannavaro je rekao: "Uvijek sam razmišljao o preseljenju u Dubai i ovdje mi se jako sviđa. Drago mi je što ću igrati za jedan od najvećih klubova poput Al Ahlija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.