Cannavaro se na ljeto vraća u Italiju

Veteran na odlasku iz Madrida

Cannavaro se na ljeto vraća u Italiju

Edmir Škorić

Fabio Cannavaru ugovor sa Real Madridom ističe u ljeto, a španjolski mediji pišu kako će Italijan vjerovatno napustit Madrid te vratiti se u rodnu Italiju, tačnije u Napoli.

Naime, ugovor Cannavaru sa kraljevskim klubom ističe krajem ove sezone, pa bi se Italijan po svemu sudeći trebao vratit u Seriju A, gdje će pronaći novi agnažman-

Neki mediji su ranije pisali da bi Cannavaro već ove zime mogao nazad na poluotok, međutim vjerovatno će ostati do kraja ove sezone u Madridu.

Španjolski list Marca piše kako je Cannavarov agent Gaetano Fedele priznao da je njegov klijent u pregovorima s rodnim klubom talijanskog štopera, Napolijem.

Kapitenu Italije ugovor ističe 30. juna, a "Los Blancosi"  su spremni 35-godišnjaku napravit novi ugovor, pa je sve više vjerovatno da će Napoli biti novi stari klub Fabija Cannavara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Real Madrid Cannavaro je stigao 2006. godine kada je Juventus ispao u Seriju B nakon "Calciopoli" skandala oko namiještanja utakmica.

 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.