Cannavaro za Džeku nudi 30 miliona eura
FOTO: EPA

Počele su špekulacije...

Cannavaro za Džeku nudi 30 miliona eura

Zbog sjajne forme bh. reprezentativac Edin Džeko privlači pažnju mnogobrojnih klubova.  

Džeko je u dosadašnjem dijelu sezone postigao deset pogodaka i nalazi se na čelu liste strijelaca u Italiji, a fasciniran njegovim partijama je i legendarni Fabio Cannavaro koji vodi Tianjin Quanjian. 

Kineski klub je navodno za Džekine usluge spreman  na ime obeštećenja ponuditi svotu od 30 miliona eura, a našem reprezentativcu ugovor koji mu garantuje godišnja primanja od 15 miliona eura. 

Teško je vjerovati da bi Džeko pristao na ponudu sada kada je ponovno dokazao da je jedan od najvećih napadača. Uostalom, ni u Romi se nisu spremni odreći svoje zvijezde. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi