Cantona poručio Ibri: Jedan je kralj Manchestera
EPA

Poželio mu dobrodošlicu

Cantona poručio Ibri: Jedan je kralj Manchestera

Eric Cantona poželio je dobrodošlicu Zlatanu Ibrahimoviću na Old Trafford.  

Legendarni Cantona, koji mirovinu provodi kao Eurosportov povjerenik za fudbal, na svoj specifičan način je odlučio prokomentarisati transfer nedavni Zlatana Ibrahimovića u Manchester United. 

"Imam poruku za Zlatana. Odlučio si doći među crvene i to je najbolja odluka koju si ikad donio. Kad uđeš na Old Trafford, kad osjetiš duhove legendi koje su bile tamo, kad postigneš gol ispred Stretford Enda, pa onda čuješ kako navijači skandiraju tvoje ime. Kada srce počne da ti lupa kao da će iskočiti, kada osjetiš da ćeš ih voljeti kao što oni vole tebe, znaćeš, prijatelju, da si napokon došao kući", kazao je Cantona. 

Ipak, Cantona je potom upozorio Ibrahimovića da on može biti samo princ u Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali, još jedna stvar, samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš da budeš princ ako želiš. I broj 7 je tvoj, ako si zainteresovan, to je moj poklon za dobrodošlicu. Kralj je otišao, živio princ", poručio je Cantona. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi