Capa preuzima Erciyespor, sa sobom želi i Ermina Zeca

Prema pisanju turskih medija

Capa preuzima Erciyespor, sa sobom želi i Ermina Zeca

Adnan Beganović

Iza povremenog bosanskohercegovačkog reprezentativca, Ermina Zeca, je dosta dobra sezona u Genclerbirligiju. Odigrao je Zec 29 utakmica u turskom prvenstvu i pritom je postigao šest golova, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.

Bosankohercegovačkog napadača za Genclerbirligi veže još godina dana ugovora, no Zec ne zna da li će i ostati u ovom klubu.

Za njegovim uslugama zainteresovano je nekoliko turskih klubova među kojima je i novi tuski prvoligaš Erciyespor, kojeg će od naredne sezone voditi sada već bivši trener Genclerbirligija, Fuat Capa.

Naime, turski mediji pišu da je Capa već krenuo slagati ekipu koja će u narednoj sezoni pokušati napasti Evropu, a njegova najveća želja je upravo naš internacionalac Ermin Zec.

"Znam da se piše u turskim medijima da me Capa želi sa sobom. Međutim, mene niko nije kontaktirao. Imam još godinu dana ugovora sa Genclerbirligijem i kada dođem na pripreme sjest ću sa čelnicima ovog kluba i vidjet ću kakva su njihova razmišljanja", za SportSport.ba je istakao Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.