Capello upozorava Romu pred duele protiv Porta

Italijan smatra da je Porto dobar tim

Capello upozorava Romu pred duele protiv Porta

Italijanski trener Fabio Capello smatra da Roma ne bi smjela potcijeniti Porto u osmini finala Lige šampiona.

Podsjetimo, Rimljani su tokom jučerašnjeg žrijeba prve runde nokaut faze Lige prvaka izvukli upravo portugalskog predstavnika, a komentari navijača italijanske ekipe su uglavnom pozitivni.

Jasno je da je Vučica odlično prošla obzirom da je mogla izvući klubove kao što su PSG, Barcelona ili Bayern, ali Capello smatra da ni Porto nije ekipa koju treba potcijeniti, već da i portugalski predstavnik ima svoje adute.

"Portu ide vrlo dobro u ligi, i ima zanimljive igrače kao što je naprimjer vezista Moussa Marega. Igraju dobro i imaju osam Brazilaca u keipi. Čak i na Olimpicu ih se treba paziti", rekao je Capello za Gazzetta dello Sport.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi