Monchi: Di Francesco ostaje trener Rome

Ima povjerenje kluba

Monchi: Di Francesco ostaje trener Rome

E. Čaušević

Sportski direktor Rome, Monchi, otputovao je danas u Boston gdje će se sastati s predsjednikom kluba Jamesom Pallottom.

Romi ove sezone ne ide baš kako su planirali, a na najvećem udaru nalazi se trener Eusebio Di Francesco. Za trenera Vučice vjerovalo se da će dobiti otkaz nakon meča s Đenovom, no očito je da čelnici kluba imaju veliko povjerenje u njega.

Već sedmicama se špekuliše o tome da će Di Francesco napustiti klub, ali da Roma čeka s otkazom jer im je prva želja Antonio Conte. Ipak, i pored loših rezultata Monchi je izjavio da je Di Francesco dobio podršku kluba i da sigurno ostaje na Olimpicu.

"Naše mišljenje o treneru se nije promijenilo i on ima punu podršku kluba. Ne mogu vam reći kako se on osjeća, ali mogu vam reći da sigurno ostaje trener Rome. Ne mijenjam tako lako svoje mišljenje o ljudima", rekao je Monchi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi