Čapljić: Gol je došao kao plod dobre igre

Slavija bolja od Rudara

Čapljić: Gol je došao kao plod dobre igre

D. Banović

Poslije bolje igre u drugom poluvremenu fudbaleri Slavije ostvarili su važnu pobjedu u Prijedoru protiv Rudara. 

Sa ova tri boda tim iz Lukavice je došao na korak do spasa.

 

"Bez obzira na ovu pobjedu nama predstoji još dugačak put do opstanka. Odigrali smo dobro utakmicu protiv Rudara, posebno u drugom poluvremenu kad smo dominirali terenom. Gol je stigao upravo kao plod naše dobre igre. Sad moramo da se spremino za naredni meč koji igramo protiv Travnika i tu moramo da pobjedimo", jasan je strateg Slavije Vlado Čapljić u razgovoru za SportSport.ba.

 

Rudar je poslije tri uzastopne pobjede doživio poraz, a trener Stojnić kaže da je njegov tim mogao i morao više.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Podbacili smo u pojedinim segmentima igre, a nismo ni iskoristili neke naše šanse, a nas je na kraju stigla i kazna. Slavija je više željela pobjedu i na kraju su je i ostvarili. Mi moramo da izvučemo pouke i da se okrenemo narednim susretima kako bi što prije riješili pitanje opstanka", rekao je Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti