Čapljić: Subota je prilika da pokažemo koliko vrijedimo

Rudar bez prava na kiks

Čapljić: Subota je prilika da pokažemo koliko vrijedimo

Rudar Prijedor je jedina ekipa u Premijer ligi koja ovog proljeća nije uspjela da osvoji nijedan bod. Promjena trenera nije donijela onaj pozitivan šok u prošlom kolu protiv Leotara, ali zato u subotu igrači Rudara nemaju izbora protiv Širokog Brijega.

"Sve kredite smo potrošili i sad jednostavno moramo da učinimo sve da ostvarimo pobjedu. Niz od četiri poraza je izuzetno bolan, a svaki novi gubitak bodova,posebno na našem terenu nas gura u još veći ambis. Bez obzira na ime protivnika i na njegov kvalitet mi ćemo od prvog minuta napasti", rekao je vezista Borislav Mikić.

 

Vlado Čapljić očekuje tri boda na debiju pred domaćim navijačima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nemamo izbora i moramo pobjediti. Dovoljno smo se upoznali u ovih desetak dana i sad moramo na terenu da pokažemo kvalitet koji ova ekipa ima. Nedostaje nam samo ta jedna pobjeda i stvari bi se brzo okrenule u našu korist. Subota je prilika da pokažemo koliko vrijedimo. Napast ćemo protivnika jer samo ofanzivnom igrom možemo do željenog rezultata", rekao je Vlado Čapljić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.