Čarape u centru pažnje: Kolašinac nasmijao saigrače

Opušteno na treningu

Čarape u centru pažnje: Kolašinac nasmijao saigrače

Među igračima Arsenala vlada opuštena atmosfera pred duel protiv Huddersfielda.

Odličnu priliku da se dodatno zabave Wengerovi izabranici su našli u originalnom "outfitu" našeg reprezentativca Seada Kolašinca, a taj trenutak zabilježen je i kroz objektiv fotografa.

Kolašinac je, naime, na treningu odlučio "utrpati" trenerku u čarape, a koliko je njegov potez za igrače Arsenala bio originalan svjedoče i osmijesi Ozila, Mustafija, Laccazetea...

Ostavit ćemo mogućnost da je tog dana u Londonu bilo izuzetno hladno, pa su bijele čarape i trenerka iskombinovani iz praktičnih razloga.

Getty Images

Potražite više informacija na temu Premier league:

Foto: Getty Images

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi