Puyol uništio igrača Seville nakon utakmice: Sjetio se njegove objave i poželio mu laku noć
Foto - EPA

Ne da na Barcelonu

Puyol uništio igrača Seville nakon utakmice: Sjetio se njegove objave i poželio mu laku noć

M. Šljivak

Barcelona je nakon produžetaka savladala Sevillu sa 3:0 i plasirala se u finale Kupa kralja.

Katalonci su u zaista odličnom duelu uspjeli da zabiju drugi gol u nadoknadi, a zatim u produžecima da dođu do pobjede i prolaza u finale.

Nakon meča legenda Barce Carles Puyol je na Twitteru reagovao na objavu igrača Seville Josea Susa od 11. februara.

Veznjak tima iz Andaluzije tada je provocirao mladog Pedrija koji je smatrao da je postojao penal u duelu Susa i Jordija Albe.

Puyol je 'retweetovao' status i samo je napisao:

"Laku noć".

Potom je dao komentar zašto je to napravio:

"Morate poštovati kolege i znati podnijeti poraz. Pedri nije zaslužio ono što je on radio. U fudbalu se sve vraća", poručio je Puyol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Pedri ne zasluzuje da igra u prvih 11. Momak ima potencijal, ogroman, ali se vidi da se jos ne razumije sa saigracima. Cesto se okrene na pogresnu stranu, slaba dodavanja sa Mesijem, Grizmanom i Dembeleom. Jednostavno, prerano je da se momak ovako forsira. Moje licno misljenje. A Puyol je kralj :)
2 1
malezija
Brutalno ga je uništio, e hvala baš u smislu te riječi, poželio mu laku noć.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi