5

Komentari (5)

user1713710627
Čeka nas jako dosadno polufinale , možda prvih 15 min na areni ko fol nešto , ali Real to rješava šampionski , rutinski ...da dokazu bayernu i njihovim navijačima da su zalutali u polufinale !!!
user1692786230
Duso ostaj real bajern nek resavaju ti daj mi kontakt da resimo neke stvare zelim da te plesim malo barone moj
user1713710627
Kako će da stresu truhljavog bayerna hihihi
user1676597767
Stvarno ne komentarišem objave ss.ba nikad, ali ovo stvaro vise nije normalno. Modrić ustao, popio čašu vode, Modrić sjeo upalio tv, Modrić u papučama prošetao Madridom. Gdje je to sportsko novinarstvo, analiza... Ako već pišeš, napiši statistiku, koliko je pretrčao, koliko lopti dao, uporedi sa saigračima sa protivničkim, sa nekim od ranije tipa Cassemira koji je otišo u Man.Untd pa sa odprilike imaš neki pokazatelj, a ne ogra SJAJNO... glupost fkt...
Oblivion
Čauš kume nisi dobar sa ovim Modrićem. Brate liječi se, dobronamjeran savjet. Nije normalno ovo. Bolesno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti