13

Komentari (13)

BogatiDijasporac
Dok je Real Madrid pobjedjvao golovima iz ofsajda niko se nije bunio. Svi se pravili coravi i gluhi. Kao FK Sarajevo protiv Tuzla Cityija i Sirokog. Dok valjaju sudije, cuti se.
Ronald4
Kao prvo trazili su tri penala kad je ruka uz tijelo, Carvahal je bar dva faula napravio za zuti, rudiger raznese gundogana ni faul, ovo da li je bilo vani je diskutabilno, ali obzirom da se nije ukljucio var znaci da je regularno. Imaju jos jednu utakmicu nek dobiju i idu dalje nema se tu sta puno pametovati. Inace po svemu prikazanom realan krajnji rezultat, mozda je mogla uci ona Rodrieva i Tchuameniova bomba bili bi lijepi golovi.
Plavac
Opušteno momci, ono je prosjecna ekipa pazite sta vam brat kaze...Proci ce ko je i naucio da prolazi ??
Adrian
Arapske pare cine cuda, odjednom druga pravila.
Guranje arapa koji pare daju i skidanje reala radi dosadne lige prvaka , ali lopta je pokazala istinu !!
Vienner
Sudija dobija oko 5000 eura po sudjenoj utakmici a koliko dobija od MAFIJE KLADIONICARSKE to se drzi u tajnosti. Ako je lopta bila vani i ima dokaz pa jel moguce da kad je zena trudna bude samo malo trudna ?
Cogo111
A vi uporni da je 10og maja revans na svakoj objavi . A 10ti maj sutra hahah
user1682631652
Jednu objavu i usutitte se... da li je bilo u korist reala sta, do sada bi bilo 10 objava Nadjite sliku beIN Sports je objavio koliko je lopta bila vani Pa.opet pisite kako se samo Realu pomaze Da hoce ta superliga, jbm uefi i ceferinu mater
nakopitam
Fifa i uefa odavno igraju protiv Reala jer se ostali klubovi bune sto znaju da nemaju sanse protiv njih. Sada uefa otvoreno trazi od sudija da sude protiv najveceg kluba nasvijetu
bazaorao
Nešto slično kao kod nas što se sudi Sarajevu i Veležu
mujaga13
Crveni Karton za Krosa trebo bit
user1676235346
O cemu ti kakav crveni za sta jesi ti dobar sta si ti gledo
kali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.