Carlos napustio Corinthians zbog prijetnji

Sada Amerika ili Rusija?

Carlos napustio Corinthians zbog prijetnji

Roberto Carlos napustio je Corinthians zbog prijetnji upućenih njemu i njegovoj porodici. Navodno, blizu je prelaska u LA Galaxy i Anži iz Mahačkale.

Nekada najbolji lijevi bek na svijetu zatražio je od Corinthiansa raskid ugovora, jer su upućene prijetnje njemu i njegovoj porodici.

Corinthians je ispao iz kvalifikacija za Copu Libertadores, a u toj utakmici protiv Tolime, 37-godišnji Brazilac nije ni nastupio zbog povrede. No, unatoč tome prijetnje su mu upućene.

Ugovor sa brazilskim klubom u koji je došao u januaru 2010. godine, imao je do zime 2012. godine. Sada, kako tamošnji mediji pišu blizu je LA Galaxyja i ruskog Anžija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije