Carlos: Neymar će biti najbolji na svijetu

Carlos: Neymar će biti najbolji na svijetu

Teme:

Član šampionske reprezentacije Brazila iz 1970. godine Carlos Alberto kaže kako je siguran da će mlada brazilska nada Neymar napraviti veliku karijeru u nekom evropskom klubu.

"Neymar je najbolji igrač Brazila zadnjih pet godina. On je već sada spreman zaigrati u nekom velikom evropskom klubu. Za dvije ili tri godine može biti najbolji svjetski igrač", kaže Carlos Alberto.

Neymarom aktuelni ugovor sa Santosom ističe 2015. godine. Za 18-godišnjeg napadača su zainteresovani Real Madrid, Juventus, ljetos je bio nadomak Chelseaja, ali je ipak ostao u Santosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.