Carlos Tevez još jednom pokazao zašto je legenda u Argentini

Igrač Boce izazvao oduševljenje navijača svojim potezom

Carlos Tevez još jednom pokazao zašto je legenda u Argentini

S. Pašalić

Carlos Tevez je u svojoj karijeri bio poznat kao prgav igrač koji ima vrlo kratak fitilj.

Tevez je proveo skoro deset godina u Evropi gdje je igrao za velikane poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa, a 2018. godine se odlučio vratiti u Bocu Juniors, u klub u kojem je i započeo svoju karijeru.

U svojoj državi Tevez je jako popularan, ali i cijenjen kao igrač, a na posljednjem treningu Boce je ponovo oduševio navijače ovog kluba.

Naime, za vrijeme trajanja treninga Boce jedan navijač je utrčao na teren, a osiguranje je činilo sve da ga odstrani sa terena.

Tevez je zatim spasio navijača i dopustio mu da se pozdravi sa nekoliko igrača argentinskog tima te mu je na kraju poklonio majicu u kojoj je trenirao.

Argentinac je izazvao opšte oduševljenje navijača na tribinama koji su gromoglasnim pljeskom i pjevanjem pozdravili ovaj potez igrača Boce.

Top Komentari

mbape
nemogu da vjerujem, pa ovo je bilo prije godinu dana
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi