Carlos Vela: Bilo mi je teško odbiti Barcelonu

Ostao u Los Angelesu

Carlos Vela: Bilo mi je teško odbiti Barcelonu

Endin Čaušević

Prošle sedmice Barcelona je potvrdila dolazak Kevina-Princea Boatenga na posudbu do kraja sezone iz Sassuola.

Boateng je stigao na Camp Nou kao rezervna opcija za Luisa Suareza, a u dresu katalonskog kluba debitovao je već naredni dan na meču Kupa Kralja protiv Seville. On nije bio prva opcija Barce jer se s ovim klubom povezivalo nekoliko fudbalera.

Jedan od njih bio je i napadač Los Angelesa, Carlos Vela, no prema njegovim riječima odbio je povratak u Evropu. Vela već neko vrijeme igra u MLS-u u koji je stigao iz Real Sociedada. Barca ga je htjela anngažovati, no na kraju od toga nije bilo ništa.

"Bilo mi je zaista teško odbiti klub poput Barcelone. Međutim, kada sam sve uzeo u obzir shvatio sam da sam sretan u Los Angelesu i da tu želim ostati", rekao je Vela.

Top Komentari

zokora
Top
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti