Novi preokret: Barcelona i Arsenal dogovorili posudbu Denisa Suareza

Seli na Emirates

Novi preokret: Barcelona i Arsenal dogovorili posudbu Denisa Suareza

E. Čaušević

Iako je Barcelona prije nekoliko dana donijela odluku da će Denis Suarez ostati na Camp Nou do kraja sezone na kraju se to neće desiti.

Španski mediji prenijeli su danas da je Arsenal ponovo kontaktirao Barcelonu i izrazio veliku želju da dovedu Suareza na posudbu. Iako je Barca željela odmah da proda Suareza, na kraju su pristali da ga do kraja sezone pošalju na posudbu.

Ugledni novinar Gerard Romero objavio je na društvenim mrežama da su Barcelona i Arsenal već sve dogovorili, te da se sada čeka samo zvanična potvrda. Suarez će na posudbu do kraja ove sezone, a Topnici će imati obavezu da otkupe njegov ugovor na ljeto.

Arsenal će sada Barceloni platiti oko tri miliona eura, a na kraju ove sezone će morati otkupiti njegov ugovor. Barca će od prodaje Suareza zaraditi između 20 i 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi