Carragher: Gerrard će produžiti ugovor sa Redsima

Carragher uvjeren da Gerrard ostaje

Carragher: Gerrard će produžiti ugovor sa Redsima

Legenda Anfielda Jamie Carragher rekao je danas kako će kapiten Redsa Steven Gerrard produžiti ugovor sa Liverpoolom. 

Dodao je Carragher da je Luis Suarez jako blizu Gerrarda, ali da je kapiten ekipe sa Anfielda najbolji igrač sa kojim je on igrao. 

 

"Igrao sam sa mnogo dobrih igrača, ali Gerrard je najbolji od svih. Iako moram priznati da mu je Suarez jako blizu. Odigrao je još jedan sjajan susret i pokazao zašto zaslužuje nagradu za najboljeg igrača Premiershipa," riječi su Carraghera. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Dodao je Carragher da je uvjeren da će Gerrard potpisati ugovor sa Liverpoolom. "Siguran sam da će Gerrard produžiti ugovor i završiti karijeru na Anfieldu," riječi su Carraghera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije