Carragher izabrao šest najboljih igrača u Premiershipu

Velika konkurencija, ali...

Carragher izabrao šest najboljih igrača u Premiershipu

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Jamie Carragher, odlučio je izabrati šest najboljih igrača u ovom trenutku u engleskom Premiershipu.

Nakon što je završio karijeru Carragher radi kao stručnu komentator i nastavio je pomno pratiti dešavanja u Premiershipu. Nakon poraza Redsa u Carabao Cupu od Chelseaja (1:2) kada je Eden Hazard sjajnim golom odlučio pobjednika Carragher se oglasio na Twitteru.

Nekadašnji kapiten Redsa poručio je da je Hazard još jednom pokazao da je jedan od najboljih igrača koji trenutno igraju u Engleskoj. Pored belgijskog igrača Carragher je odlučio izdvojiti još petoricu fudbalera za koje smatra da su ispred svih u Premiershipu.

"Uh, postoji dosta njih koji bi mogli biti uključeni u debatu oko najboljih. Ipak, za mene su to Kevin De Bruyne, Mohamed Salah, Sergio Aguero, Eden Hazard, David Silva i Harry Kane. Svako može reći šta hoće za ovaj izbor, ali oni su za mene najbolji igrači koje Premiership trenutno ima", rekao je Carragher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi