Carragher: Liverpoolu možda titula u Premier ligi neće biti dovoljna

Legenda smatra

Carragher: Liverpoolu možda titula u Premier ligi neće biti dovoljna

Edmir Škorić

Nekadašnji štoper Liverpoola Jamie Carragher svjestan je da su apetiti na Anfieldu odavno porasli.

Redsi su osvojili prošle sezone Ligu prvaka i sada su na pragu da osvoje Premier ligu, ali Carragher smatra da to možda neće biti dovoljno...

"Postoji izvjesna briga, ne zbog lige, koja je već osvojena, već da li će to u konačnici biti dovoljno? Kada imate ovakvu sezonu, onda bi bilo dobro da se osvoji i neki trofej u kupovima, bez obzira da li je to Liga prvaka ili neki engleski trofej", poručio je Carragher.

"Ako ispadne iz oba takmičenja, onda neće biti katastrofa, jer su zaista dugo čekali titulu u PL, ali mnogi će reći da je Liverpool mogao puno više ove sezone".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen Klopp se fokusirao na osvajanje Premier lige, ali morat će da se fokusira i na Ligu prvaka jer njegov tim ima 0:1 iz prve utakmice protiv Atletica i na Anfieldu ga čeka težak zadatak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi