Carragher našao krivca u katastrofi Redsa

Krivi Kariusa

Carragher našao krivca u katastrofi Redsa

Edmir Škorić

Legenda Liverpoola Jamie Carragher razočaran je nakon današnjeg izdanja Redsa.

U ludoj i nesvakidašnjoj utakmici Liverpool je prokockao dva gola prednosti, te je izgubio u gostima kod Bournemoutha s 4:3.

Carragher je bio ljut na igrače, a krivi golmana Kariusa, koji je danas dobio šansu na golu Redsa. Krivi ga za treći poogodak, kada je Fraser pogodio za 2:3 i tada je u stvari najavljen preokret domaćih.

"Karis me nije nimalo impresionirao u utakmicama u kojima je branio. Ne znam šta će biti u budućnosti, ali morat će puno napredovati ako želi da brani", rekao je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On još ništa nije napravio da nas impresionira", dodao je bivši stoper Liverpoola, koji je sada treći na tabeli sa četiri boda manje od Chelseaja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi