Carragher: Vlasnici Leicestera su nemilosrdni

Stručni konsultant Sky Sporta

Carragher: Vlasnici Leicestera su nemilosrdni

Čelnici Leicester Cityja jučer su uručili otkaz treneru Craigu Shakespeareu, a odmah su uslijedile brojne reakcije na tu odluku. 

Jedan od stručnih konsultanata Sky Sporta Jamie Carragher smatra da su vlasnici Leicester Cityja nemilosrdni i da očito ne trpe loše rezultate. 

"Ovaj potez pokazuje koliko su vlasnici Leicestera nemilosrdni. Ne kažem da je to loša ili dobra stvar, ali to je način na koji oni vode klub. Bili su veoma nemilosrdni prema Nigelu Pearsonu, pa Claudiju Ranieriju, a sada i prema Shakespeareu. To je veoma grubo, ali možda u konkretnoj situaciji i nije loše za njih. Kada neki trener ne pobiejdi na šest ili sedam mečeva zaredom jasno je da mu je posao ugrožen", rekao je Carragher. 

Podsjetimo, ekipa Leicester Cityja ne zna za pobjedu na čak šest vezanih mečeva i oni se trenutno nalaze na 18. poziciji Premiershipa, odnosno na mjestu koje vodi u Championship. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi