Chadli i Mahrez pogađali u remiju na King Poweru

Leicester i WBA podijelili bodove

Chadli i Mahrez pogađali u remiju na King Poweru

Posljednji meč 8. kola Premier lige odigrali su večeras na King Poweru Leicester i WBA. Nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1), pa su obje ekipe osvojile po bod.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri Leicestera, a vrijedi izdvojiti tek pokušaj Simpsona u 36. minuti, kada je sjajno odbranio Myhill.

Igrao se 63. minut kada je WBA poveo. U jeku napada Leicestera, dosuđen je slobodan udarac za goste koji je u gol pretvorio iskusni Nacer Chadli. Belgijancu je to bio prvi gol u ovoj sezoni.

WBA je vodio do 80. minute, a onda je Mahrez na asistenciju Slimanija zabio za konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je tako nastavio sa lošim partijama u ovoj sezoni i još uvijek se nalazi u zoni ispadanja. Lisice su 18. na tabeli sa samo šest bodova, dok je WBA deseti sa 10 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi