Carrick: Manchester United se nije odrekao trofeja

Iskusni vezista

Carrick: Manchester United se nije odrekao trofeja

Iskusni Michael Carrick vjeruje da njegov Manchester United sezonu može završiti na prvom mjestu. 

Crveni đavoli su u ljetnom prijelaznom roku angažovali nekoliko zvučnih pojačanja kako bi se upustili u borbu za titulu, međutim nakon 11 kola su smješteni na šestoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na Liverpool. 

"Želimo da se borimo za vrh tabele. Imali smo uspone i padove, ali nismo se odrekli borbe za trofeje. Još je rano za to, imamo suviše kvalitetan tim i suviše dobru ekipu da bismo se odrekli bilo čega. Naše nastupe nisu pratili rezultati, znamo da to može da se promijeni. Vjerujemo da, kako dođemo do kraja, kada se sve i računa, da ćemo biti u vrhu", kazao je Carrick za Sky Sports. 

Carrick se osvrnuo i na subotnju utakmicu protiv Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Arsenal ima nekoliko odličnih igrača. Kada se uklope oni su vrlo opasni. Ipak, mislim da i mi možemo da budemo opasni, vjerovatno još nismo ubacili u najveću brzinu, što je na neki način i dobro, pošto znamo da će mnogo toga doći. Moramo da se držimo blizu vodećih i imat ćemo šta da pokažemo kada dostignemo vrhunac forme", podvukao je Carrick. 

Ove sezone Carrick dobija priliku na kapaljku i samo pet puta je bio starter.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi