Carrick: Neću igrati za neki drugi klub u Engleskoj
Foto: EPA

Engleske veteran jasan

Carrick: Neću igrati za neki drugi klub u Engleskoj

D. Rakanović

Iskusni fudbaler Manchester Uniteda Michael Carrick izjavio je da nema namjeru ikada igrati za klub iz rodnog grada Newcastle ili bilo koju drugi engleski tim. 

Carricku, koji je u Manchester Unitedu od 2006. godine, ističe ugovor na kraju sezone, a postoje glasine da bi mogao produžiti ugovor na još jednu godinu.

Međutim, engleski veteran je sugerisao da bi radije otišao u penziju nego igrao za neku drugu ekipu u Premier ligi. 

"Kada sam bio dijete navijao sam za Newcastle, sanjao sam da ću jednog dana igrati za njih, ali smatram se vrlo sretnim što sam igrao za Manchester United toliko dugo. To je samo jedna od onih stvari gdje ne možete imati sve u životu. Ako i kad sa Manchesterom završim, mislim da će vjerovatno to biti to", rekao je Carrick.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovdje sam tako dugo i uživao sam. Neću igrati za neki drugi klub u Engleskoj, to je sigurno", rekao je Carrick.

Michael Carrick ove sezone je nastupio u 27 utakmica u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi