Carrick: Ronalda će morati čuvati trojica

Portugalac zabrinuo Crvene đavole

Carrick: Ronalda će morati čuvati trojica

A. Haznadarević

Manchester United će sutra na Santiago Bernabeu odmjeriti snage s Real Madridom, a Crveni đavoli uveliko razmišljaju na koji način da zaustave jednog od najboljih igrača današnjice Cristiana Ronalda.

Igrač koji je oborio rekord u visini fudbalskih transfera, prešavši upravo iz Manchestera u Madrid, unaprijed je zadao glavobolje defanzivcima Alexa Fergusona, a Michael Carrick je istakao kako će ga morati čuvati trojica ako ne žele da im stvori probleme:

 

"Svi imamo drage uspomene na Cristiana Ronalda. Ono što je napravio u Madridu je nevjerojatno i trebat će ga zaustaviti. Da budem iskren, mislim da će nam trebati dvojica, možda trojica igrača da ga markiramo", istakao je Carrick u razgovoru za The Sun. 

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ronaldo je bio senzacionalan, zabiti toliko golova tako brzo je nevjerovatno. Zbog Messija možda nije dobio prizanja koja zaslužuje jer je ovaj drugi momak osvojio sve što se da osvojiti, ali to ne bi trebalo umanjiti ono što je postigao u Madridu. On je poseban igrač", dodao je.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije