Carrick spreman za Sloveniju

Carrick spreman za Sloveniju

Vezni igrač Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske Michael Carrick vratio se treninzima, nakon što je u ponedjeljak dobio dan odmora zbog lakše povrede noge.

Carrick će tako biti na raspolaganju selektoru Fabiu Capellu za odlučujuću sutrašnju utakmicu 3. kola grupe C Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi u kojoj Englezi moraju pobijediti Sloveniju za plasman dalje.

U toj će utakmici Capello imati najvećih problema u odbrani, s obzirom na to da stoper Tottenhama Ledley King neće biti u sastavu zbog problema sa koljenom, a neće biti ni suspendovanog Jamiea Carraghera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.