Carroll: Sanjam o tome da odem na prvenstvo

Napadač West Hama o mogućem pozivu selektora

Carroll: Sanjam o tome da odem na prvenstvo

D. Vejo

Tri pogotka postigao je danas napadač West Hama Andy Carroll u utakmici protiv Arsenala i tako protivniku srušio snove o mogućoj tituli prvaka države. Međutim, zadivljeni nastupom napadača novinari su postavili pitanje kako bi on reagovao na poziv selektora Engleske reprezentacije i odlasku na Evropsko prvenstvo.

Naravno, kao iz topa je današnji junak utakmice odgovorio.

"Svaki dan razmišljam o tome. To mi je san i velika želja. U svakoj utakmici dajem sve od sebe kako bih pokazao da vrijedim i da mogu pomoći svojoj državi", rekao je za tamošnje medije Andy Carroll.

Napadač se osvrnuo i na utakmicu sa Arsenalom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Presudilo je to što smo dobro odigrali po stranama. Probijali smo i tako dolazili do šansi. Zadovoljan sam kako svojom tako i igrom saigrača dali smo sve od sebe", dodaje Carroll.

Kako je to danas rešetao Carroll pogledajte u videu...




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi