Carvajal: Messi? Nije on odlučio El Clasico...
Foto: EPA

Defanzivac Reala poručuje

Carvajal: Messi? Nije on odlučio El Clasico...

Defanzivac Real Madrida Dani Carvajal je nakon utakmice poručio da Messi nije odlučio večerašnji El Clasico.

Prema njegovim riječima, ključni trenutak utakmice desio se u 77. minuti.

"Messi? Nije on odlučio ovu utakmicu, nego Ramosovo isključenje. Da nije dobio crveni karton, sve bi bilo drugačije", započeo je Carvajal, te nastavio:

"Bila je ovo luda utakmica. Izgubili smo, ali nas niko ne može kritikovati za večerašnju partiju. Igrali smo zaista dobro, šteta zbog poraza".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sada nam je potrebno da se smirimo i skoncentrišemo na nove izazove. Vrlo brzo nas očekuje polufinale Lige prvaka, već u srijedu igramo taj meč i trebamo samo gledati naprijed. Dug je još put pred nama, a zna se da želimo samo trofeje", zaključio je španski fudbaler.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi