Casillas: Nadam se da Benzema u subotu neće imati svoj dan

Realov golman nahvalio svog suigrača

Casillas: Nadam se da Benzema u subotu neće imati svoj dan

Edmir Škorić

U subotu će aktuelni svjetski i evropski prvaci Španci odmjeriti snage s Francuzima u četvrtfinalnom ogledu Evropskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Španci nisu impresionirali nakon utakmica u grupnoj fazi, baš kao niti Francuzi, koji su u posljednjem susretu s 2:0 poraženi od Švedske. 

 

Stoga će biti zanimljivo pratiti duel ove dvije reprezentacije, a golman Furije Iker Casillas kao glavnu prijetnju po svoja vrata vidi u svom klupskom suigraču...

 

"Stvarno sam sretan što svlačionicu dijelim s igračem kakav je Benzema, no sudbina nas je postavila na suprotne strane na Euru. On je fantastičan igrač, ali nadam se da u subotu neće biti njegov dan", kazao je Casillas novinarima.

 

Benzema nije postigao nijedan gol u prve tri utakmice na Euru, ali je uradio dobar posao, posebice u susretu 2. kola protiv Ukrajine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.